Glavna značajka vanjskog sjenila kao što je roleta je zaštita od sunca i regulacija svjetlosti.

Rolete su najčešći izbor jer savršeno udovoljavaju najčešćim zahtjevima kupaca. Cjenovno su pristupačne, funkcionalne, jednostavne za korištenje te lake za održavanje. Roletama reguliramo osvijetljenost, štitimo prozore te osiguravamo dodatnu zvučnu i toplinsku izolaciju. U slučaju unutarnje kutije rolete se montiraju istovremeno s prozorom te je odluku o ugradnju potrebno donijeti prije gradnje kuće kako bi predvidjeli dovoljno prostora koju zauzima kutija za rolete.

U ponudi postoje dva različita sistema roleta a to su:

Nadprozorske rolete, montiraju se iznad prozora, te ih radimo iz PVC profila EXTE s termoizoliranom kutijom.

Vanjske rolete, montiraju se preko prozora, te ih radimo iz aluminijskih profila. One štede prostor jer zauzimaju manje mjesta, a mogu se ugraditi na već postojeće prozore.

Karakteristike naših roleta:

  • stabilnost i čvrstoća
  • vrhunska toplinska izolacija 
  • kvalitetna zvučna izolacija

Nudimo Vam:

  • PVC lamele u više boja 
  • ALU lamele ispunjene pjenom u više boja

Rolete se standardno pogone gurtnom. Osim toga, možete birati i druge vrste pogona kao što je pokretanje kurblom, elektromotorom pomoću tastera ili daljinskim upravljanjem. Rolete su dostupne u različitim oblicima i bojama, a u vodilice ugrađujemo četkice kako bi smanjili buku prilikom podizanja i spuštanja roleta.

Rolet kutija s izolacijom, rolo komarnikom, revizija gore

Rolet kutija s izolacijom, rolo komarnikom, revizija dolje

Mogućnost zatvaranja rolete kutije sa sve tri strane kako bi se maksimalno smanjili gubici energije na rolet kutiji i povećala estetika.

Vanjske rolete čine vaš dom sigurnijim, smanjuju potrošnju energije te poboljšavaju kvalitetu zraka/klime u vašem domu.

Način funkcioniranja integriranog sustav zaštite od insekata. Komarnikom se upravlja nezavisno od rolet sustava tj. lamela. Komarnik je načinjen od nezapaljivog materijala koji i s protekom vremenom ostaje čvrst i napet.

Mogućnosti podizanja roleta

Mogućnosti izrade roleta

To top