Koriste se kako bismo spriječili ulazak muha, komaraca i ostalih insekata u zatvorene prostore, a omogućili ulaz svježeg zraka. Lako se montiraju na prozore i vrata.

Nudimo Vam:

  • Fiksne komarnike koji se montiraju pomoću „Z“ ili „P“ držača te se po potrebi mogu vrlo lako skidati.
  • Rolo komarnike koji se ugrađuju preko prozora ili koji mogu biti integrirani u rolet-kutiju te ih karakterizira visoka funkcionalnost.
  • Zaokretne komarnike, tj. komarnik vrata.
  • Plisirane (harmo) komarnike

Fiksni komarnik:

Fiksne komarnike nudimo u dvije izvedbe: u jednoj izvedbi se okvir komarnika montira s vanjske strane prozora na nosače, druga varijanta je fiksni komarnik koji se montira na unutarnju stranu falca, preko brtve. Obje vrste fiksnih komarnika mogu se po potrebi skidati.

Presjek rolet kutije s integriranim rolo komarnikom

Rolo komarnik:

Rolo komarnike koji se ugrađuju preko prozora ili koji mogu biti integrirani u rolet kutiju te ih karakterizira visoka funkcionalnost. Kada nisu u upotrebi elegantno su skriveni u kutiji rolete.

Zaokretni komarnik – na ulaznim vratima:

Zaokretne komarnike, tj. komarnik vrata koji su čest izbor za ulazna ili balkonska vrata, pristupačne su cijene i praktična za korištenje.

Plisse komarnici

Plisse komarnici su jednostavno i elegantno rješenje za ulazna vrata te balkonska vrata i stijene. Zauzimaju vrlo malo prostora, imaju nizak prag i mogu se montirati između rolete i prozora te su u tom slučaju gotovo nezamjetni. Kao i ostale vrste komarnike i plisse komarnici se izrađuju po mjeri.  Komarnik se pomiče lijevo i desno jednostavnim potiskom i povlačenjem bočnog profila te omogućava zaustavljanje u bilo kojem položaju.

To top