sekscijska.jpg

Garažna sekcijska vrata

Sekcijska se vrata otvaraju okomito i zaustavljaju se pod stropom čime štede prostor. Ovakvom konstrukcijom ostavljaju maksimalnu mogućnost korištenja prostora u garaži i ispred nje. Garažna sekcijska vrata mogu se ugraditi u svaki otvor garaže i pružaju do 14 cm veću širinu prolaza od krilno podiznih vrata. Ujedno su i optimalno izolirana sa sve četiri strane trajno elestičnom i na vremenske uvijete otpornom brtvom.

Garažna sekcijska vrata RenoMaticobostrano su izolirana. Zbog lamela debljine 42 mm vrata se kreću tiho i mekano. Lamele su dostupne s temeljnim premazom od poliestera s vanjske strane . Unutarnju stranu lamela isporučujemo pocinčanu u srebrnoj boji sa zaštitnim lakom . Krilo vrata zaštićeno je od pada tehnikom vlačnih opruga s patentiranim sustavom opruga-u-opruzi odnosno torzijskom oprugom s testiranom zaštitom od pucanja opruge. Zahvaljujući dobroj toplinskoj izolaciji vrata su vrlo prikladna za garaže koje se nadovezuju na Vašu kuću ili kao pristup iz garaže u kuću.

RenoMatic sekcijska garažna vrata su po izboru dostupna s motorom ProMatic i daljinskim upravljačem sa 4 tipke HSE 4 BS ili s motorom SupraMatic i daljinskim upravljačem sa 5 tipki HS 5 BS . Patentirana tehnika motora s vodilicama jamči mirno i tiho kretanje vrata. Pouzdana automatika isključivanja ujedno zaustavlja vrata na preprekama. Bežični sustav BiSecur s certifikatom sigurnosti Dvosmjerni bežični sustav BiSecur je tehnologija budućnosti za praktično i sigurno upravljanje motorima za garažna i dvorišna vrata, ulazna vrata, svjetlo i dr. Zahvaljujući novom, izrazito sigurnom BiSecur postupku zaključavanja sa stabilnim dometom, kojeg je razvila tvrtka Hörmann.

Za više informacija pregledajte katalog akcijskih Renomatic garažnih vrata:

VALENT COMMERCE - SVA PRAVA PRIDRŽANA